Випуск ІТС Україна за червень 2015 року

Відвантаження червневого випуску ІТС Україна дистриб'юторам починається 08.06.2015 р.

Матеріали червневого випуску ІТС Україна доступні користувачам в Інтернет-версії, починаючи з 02 червня 2015 року (докладніше про Інтернет-версію див. розділ "1. ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ" даного інформаційного листа).

У цьому інформаційному листі:

  1. Важлива інформація
  2. Огляд нових матеріалів червневого випуску ІТС Україна
  3. Варіанти договорів 1С:ІТС, Комплект поставки

1. ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

З липня 2015 зміняються ціни на 1С:ІТС Україна і вводиться програма лояльності для користувачів ІТС Україна ПРОФ

Відповідно до рішення, прийнятого на семінарі українських партнерів 1С:Франчайзі в квітні 2015 року, з липневого випуску ІТС Україна за 2015 підвищуються ціни на договори 1С:ІТС Україна (ПРОФ, ТЕХНО, для віддаленого офісу, пільговий за схемою 8+4, апгрейд з ТЕХНО на ПРОФ), а також на сервіс здачі електронної звітності та обміну податковими документами "1С:Звіт".

З метою забезпечення сприятливих умов для регулярного і безперервного супроводу користувачів "1С:Підприємства", а також для заохочення користувачів, які регулярно і без перерв укладають договори 1С:ІТС Україна ПРОФ, з липня 2015 запускається програма лояльності. За цією програмою користувачі при укладанні чергового договору 1С:ІТС Україна ПРОФ отримують знижку в залежності від дати закінчення і тривалості попереднього договору.

Ознайомитися з новими цінами і докладніше прочитати про програму лояльності можна в інформаційному листі №2015-704 від 21.04.2015 р.

2. ОГЛЯД НОВИХ МАТЕРІАЛІВ ЧЕРВНЕВОГО ВИПУСКУ ІТС УКРАЇНА

Методична підтримка 1С:Підприємства 8

Для користувачів типових госпрозрахункових конфігурацій "Бухгалтерія для України", "Управління торговим підприємством для України" та "Управління виробничим підприємством для України" актуалізовано статтю з методикою виправлення помилок вхідного ПДВ минулого (поточного) періоду. У статті описано порядок складання розрахунків коригувань для коректного відображення даних в уточнюючому розрахунку з ПДВ, у разі помилкового включення суми ПДВ до податкового кредиту попереднього періоду.

Додано статтю з описом методики складання постачальником розрахунків коригувань у випадках: повернення товарів/грошових коштів, одночасної зміни ціни і кількості поставлених товарів, виправлення помилок в податковій накладній, виявлених в номенклатурі, ІПН та адресі покупця.

Для користувачів типових конфігурацій "Управління торговим підприємством для України", "Управління виробничим підприємством для України" та "Управління торгівлею для України" (ред. 2.3) опубліковано матеріал з обліку складських операцій. В ньому описані особливості та порядок оформлення операцій внутрішнього складського обліку товарів: інвентаризація, оприбуткування, списання, використання на господарські потреби, переміщення між магазинами і складами підприємства, комплектація і розукомплектація, корегування серій, характеристик та якості ТМЦ. Також наведено опис звітів, за допомогою яких можна аналізувати дані регламентного та управлінського обліку.

Для користувачів типової конфігурації "Управління виробничим підприємством для України" додано методику обліку непрямих витрат в розрізі проектів. В статті описуються основні настройки, що забезпечують ведення обліку в розрізі проектів, підстановку значень проектів по умовчанню в документи, а також розподіл витрат по проектах.

Оновлено статтю з методикою оформлення операції списання запасів для коректного оформлення податкових документів та нарахування податкових зобов'язань.

Для користувачів прикладних рішень для бюджетних установ України, а саме, для користувачів конфігурацій "Бухгалтерія для бюджетних установ України" і "Комплексний облік для бюджетних установ України" розділ "Робота з документами, довідниками та звітами" доповнено порядком завантаження, автоматичного заповнення даними з ХМL-файлу вхідних податкових документів в електронному вигляді. Стаття містить опис можливих варіантів завантаження вхідних податкових накладних: завантаження електронного документа у форматі XML з файлу, одиничне та групове завантаження електронних документів у форматі XML з програми "1С: Звіт".

Опубліковано статтю з описом порядку оформлення ручних операцій за допомогою документа "Операція", який дозволяє реєструвати факти господарської діяльності за операціями, які неавтоматизовані в конфігурації за допомогою інших документів, а також оформити сторнування рухів документів, які були оформлені неправильно.

Для користувачів конфігурацій "Бухгалтерія для бюджетних установ України", "Зарплата і кадри для бюджетних установ України" і "Комплексний облік для бюджетних установ України" в розділі "Сервісні функції" актуалізовано статтю з описом дій, що необхідно виконати для завантаження курсів валют. У ній додано опис встановлення настройок користувача, що відповідають за щоденне завантаження курсів валют під час входу в систему.

Для користувачів конфігурацій "Зарплата і кадри для бюджетних установ України" і "Комплексний облік для бюджетних установ України" в розділі "Методика проведення розрахунків" оновлено статтю із методикою розрахунку ЄСВ на ФОП у 2015 році: додано опис та приклади визначення бази ЄСВ на ФОП для співробітників-інвалідів, співробітників, що звільнені/прийняті на основне місце роботи протягом місяця, а також співробітників, які знаходяться на "перехідному" лікарняному.

Фахівцям із впровадження інформаційних систем на платформі "1С:Підприємство 8 в рубриці "Додаткові кошти розробки" оновлено стандартну бібліотеку "1С:Бібліотека стандартних підсистем" (ред. 2.2), а також зовнішню обробку "Перетворення журналу дій користувача".

В рубриці "Обмін даними, прикладні технології" опубліковано конфігурацію "Конвертація даних 3.0".

Поради лінії консультацій

В розділі оновлено перелік проблем і порядок їх виправлення для користувачів програми здачі електронної звітності 1С:Звіт, а також надані рекомендації та поради щодо роботи користувачів прикладних рішень для України.

Консультації для бухгалтера

У зв'язку з останніми змінами законодавства в довіднику "Праця та заробітна плата" актуалізовано розділ "Податок на доходи фізичних осіб (ПДФО)". Крім цього матеріал "Податкова соціальна пільга" з розділу "Податок на доходи фізичних осіб (ПДФО)" доповнено порядком застосування податкової соціальної пільги (ПСП) до доходів працівників організації в конфігурації "Зарплата і управління персоналом для України" та прикладами застосування ПСП при розрахунку ПДФО у типовій конфігурації.

У зв'язку з останніми змінами законодавства актуалізовано розділ "Єдиний реєстр податкових накладних" довідника "ПДВ: правила оподаткування та облік".

У рубриці "Запитання - відповіді від тижневика "Головбух:БЮДЖЕТ"" нові консультації та запитання виділені в окрему рубрику "Нове в розділі".

У рубриці "Дебет-Кредит" нові консультації і питання виділені в окрему рубрику "Нове в розділі".

На ІТС представлена нормативно-правова база "ЛІГА:ЗАКОН. Інформаційно-правова підтримка", підготовлена ІАЦ "Ліга", актуалізована станом на 28.05.2015 р.

Форми звітності, релізи програм і конфігурацій

В цей випуск включені наступні компоненти:

1С:Підприємство 8

1С: Підприємство 8. Версія 8.3.6.2014

1С:Підприємство 7.7

Форми звітності:

  • ЗА II КВАРТАЛ 2015 (випуск 2) для конфігурацій "Бухгалтерський облік для України" і "Виробництво + послуги + бухгалтерія для України"
  • ЗА II КВАРТАЛ 2015 (випуск 2) для конфігурації "Бухгалтерія+торгівля+склад+зарплата+кадри для України"
  • опис розділів інформаційної системи для бухгалтерів, кадровиків, керівників і технічних фахівців;
  • опис сервісних та консультаційних послуг, що надаються в рамках договору 1С:ІТС Україна фірмою "1С" і партнерами фірми "1С";
  • сервіс здачі електронної звітності "1С:Звіт";
  • перелік оновлень програм і конфігурацій "1С:Підприємство";
  • ціни та умови договору;
  • сервіс "1С:Лінк".

3. ВАРІАНТИ ДОГОВОРІВ 1С:ІТС, КОМПЛЕКТ ПОСТАВКИ

Варіанти договорів на ІТС Україна:

  • ІТС Україна ПРОФ (платний/пільговий без додаткової оплати/пільговий на 12 місяців за схемою 8+4);
  • ІТС Україна ТЕХНО (платний);
  • ІТС Україна ДЛЯ ПАРТНЕРІВ (платний).

До комплекту ІТС Україна ПРОФ включаються:

  • ІТС ПРОФ;
  • сувенір ділового призначення.

До комплекту ІТС Україна ТЕХНО включаються:

  • ІТС ТЕХНО.

До комплекту ІТС Україна ДЛЯ ПАРТНЕРІВ включаються:

  • ІТС ПРОФ
  • ІТС Україна ДЛЯ ПАРТНЕРІВ

Склад:

  • Всі матеріали ІТС Україна ПРОФ (див. Розділ 2 даного інформаційного повідомлення)
  • Повні дистрибутиви локалізованих конфігурацій для України на платформі 1С:Підприємство
  • ІТС ДЛЯ ПАРТНЕРІВ (кількість дисків може варіюватися)

Склад:

  • Форми звітності, повні дистрибутиви програм і конфігурацій;
  • Довідник партнера по взаємодії;
  • Технологічна інформація.


После заполнения данной формы с Вами свяжется менеджер в ближайшее рабочее время.
Укажите свои данные: