Випуск ІТС Україна за березень 2015 рік

Відвантаження березневого випуску ІТС Україна дистриб'юторам починається 10.03.2015 р.

Матеріали березневого випуску ІТС Україна доступні користувачам в Інтернет-версії, починаючи з 06 березня 2015 року (докладніше про Інтернет-версію див. розділ "1. ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ" даного інформаційного листа).

У цьому інформаційному листі:

  1. Важлива інформація
  2. Огляд нових матеріалів березневого випуску ІТС Україна
  3. Варіанти договорів 1С:ІТС, Комплект поставки
  4. Ціни

1. ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

Весняний цикл семінарів "1С:Лекторій"

Запрошуємо до участі у весняному циклі семінарів "1С:Лекторій" за участю методистів 1С:ІТС та запрошених фахівців. Мета проведення семінарів - ознайомити користувачів з останніми змінами в законодавстві та їх відображенням у типових конфігураціях на платформі «1С:Підприємство», представити можливості ІТС Україна і сервісу електронної звітності 1С:Звіт, а також надати можливість користувачам поставити свої запитання по роботі рішень «1С:Підприємство» партнерам-франчайзі, методистам та доповідачам.

Графік проведення «1С:Лекторіїв»:

  • Цикл 17-19 березня:
    • 17 березня - м. Одеса,
    • 18 березня - м. Миколаїв,
    • 19 березня - м. Вінниця.
  • Цикл 7-9 квітня:
    • 7 квітня - м. Запоріжжя,
    • 8 квітня - м. Дніпропетровськ,
    • 9 квітня - м. Харків.
  • Цикл 21-23 квітня:
    • 21 квітня - м. Львів,
    • 22 квітня - м. Тернопіль,
    • 23 квітня - м. Рівне.

У ПРОГРАМІ СЕМІНАРІВ «1С:ЛЕКТОРІЇ»:

  • ПДВ-2015: нові правила адміністрування.
  • Нове в оподаткуванні податком на прибуток.
  • Відображення останніх змін законодавства України в типових рішеннях «1С:Підприємство 8».
  • Порядок обліку ПДВ в типових конфігураціях та їх взаємодія із сервісом «1С:Звіт».
  • Податковий облік в 2015 році в типових конфігураціях.

Участь для користувачів ІТС Україна ПРОФ - безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Ознайомитися з детальною програмою семінарів в кожному місті, а також зареєструватися на захід можна на сторінці http://www.1c.ru/ukraina/news/seminars/2015/

Доступ до матеріалів ІТС Україна на сайті its.1c.ua

Всі користувачі, які мають діючий договір ІТС Україна ПРОФ, ІТС Україна для віддаленого офісу, а також договір ІТС Україна для Партнерів, незалежно від терміну початку договору, отримують повний доступ до матеріалів ІТС Україна версій в Інтернет-версії продукту на сайті http://bookkeeping.com.ua. Користувачі ІТС Україна ТЕХНО отримують доступ до матеріалів Інтернет-версії в обмеженому обсязі (тільки до матеріалів розділу "Технологічна підтримка").

До уваги користувачів і партнерів! Перевірити реєстрацію договору 1С:ІТС у фірмі "1С", визначити коли і куди було направлено лист з активаційним посиланням, змінити адресу відправки листа і замовити повторний лист можна на сторінці .

2. ОГЛЯД НОВИХ МАТЕРІАЛІВ БЕРЕЗНЕВОГО ВИПУСКУ ІТС УКРАЇНА

Методична підтримка 1С:Підприємства 8

Для користувачів типових госпрозрахункових конфігурацій «Бухгалтерія для України», «Управління торговим підприємством для України» та «Управління виробничим підприємством для України» опублікована стаття щодо складання податкових накладних на суму перевищення. У ній описано порядок оформлення документа «Податкова накладна» для коректного формування двох податкових накладних: одну на суму, яка розрахована виходячи з фактичної ціни поставки, другу - на суму перевищення.

Також опублікована стаття щодо порядку оформлення операцій модернізації та ремонту основних засобів з 2015 року, у зв'язку з вступом в дію нової редакції ПКУ.

Опубліковано матеріал щодо методики роботи з формою «Регламентована та фінансова звітність». В ньому розглянуто основні настройки і призначення реквізитів форми.

Також опубліковано матеріал з описом порядку завантаження ХМL-файлів вхідних податкових накладних, та порядку автозаповнення таких податкових документів за даними ХМL-файлів і «1С:Звіт».

Актуалізовані статті з настройки нумерації податкових документів та заповнення форм податкових документів залежно від прав , що делеговані філії/структурному підрозділу.

Для користувачів типової конфігурації «Управління торговим підприємством для України» додано новий розділ «Кадровий облік». В ньому опубліковано матеріал, з описом загальних принципів та особливостей ведення кадрового обліку в типовій конфігурації, а також матеріал з обліку стажу співробітників організації, в якому розглянуто порядок внесення та зміни інформації про стаж працівника, для коректного проведення розрахунків, що залежать від стажу, а також порядок внесення відомостей про стаж працівника до початку його роботи в організації.

Для користувачів типових конфігурацій «Бухгалтерія для України», «Управління торговим підприємством для України», «Управління виробничим підприємством для України» та «Управління торгівлею для України» (ред. 2.3), актуалізована стаття щодо роботи з журналами документів і довідниками. В ній розглянуто порядок встановлення відбору і сортування у списках, настройки і друку списку.

Для користувачів типової конфігурації «Бухгалтерія для України» актуалізована стаття, в якій описано визначення основної організації для автоматичної підстановки в нові документи, а також особливості створення списку користувачів, настройки ролей та інтерфейсів в режимі роботи користувача.

Для користувачів типових конфігурацій «Бухгалтерія для України» та «Управління торговим підприємством для України» актуалізована стаття щодо внесення інформації про відповідальних осіб організацій, для автоматичного заповнення в друкованих формах документів і звітів.

Для користувачів типових конфігурацій «Зарплата і Управління Персоналом для України» та «Управління виробничим підприємством для України» опубліковано статтю, що описує методику оформлення планування кількісного, посадового складу кадрів підприємства, формування списку вакансій для набору персоналу, а також визначення витрат на персонал.

Для користувачів прикладних рішень для бюджетних установ України, а саме, для користувачів конфігурацій «Бухгалтерія для бюджетних установ України» і «Комплексний облік для бюджетних установ України», в новий розділ «Облік ПДВ», додано статтю про порядок відображення умовних ІПН, відповідно до наказу Мінфіну України № 1129 від 14.11.2014 р.

Також опубліковано статтю з методики обліку ПДВ при отриманні послуг від нерезидента.

Для користувачів конфігурацій «Зарплата і кадри для бюджетних установ України» і «Комплексний облік для бюджетних установ України», у зв'язку зі вступом в дію Закону № 77-VIII від 28.12.2014 р опубліковано матеріал, в якому описано порядок визначення бази для розрахунку ЄСВ на ФОП у 2015 році.

Також, опубліковано матеріал, в якому описано порядок перерахунку зарплати за минулі періоди і актуалізований матеріал з методики виправлення розрахункових документів минулих періодів.

Адміністраторам систем на платформі "1С:Підприємство 8" рекомендуємо ознайомитися зі сценаріями оптимізації роботи при значному споживанні пам'яті процесорами кластера на сервері прикладних програм, високого завантаження процесора на сервері прикладних програм, високого завантаження дискової підсистеми і процесора на сервері СУБД Microsoft SQL Server.

Фахівцям з впровадження інформаційних систем на платформі "1С:Підприємство 8" пропонуємо методики оцінки продуктивності та оптимізації системи, настройки механізмів журналювання, моніторингу та контролю на серверах під управлінням ОС Windows, порядок розрахунку параметрів серверного обладнання, необхідного і достатнього для роботи системи на платформі "1С:Підприємство", методику проведення навантажувального тестування інформаційної системи.

У рубриці "Додаткові засоби розробки" оновлені стандартні бібліотеки - "1С:Бібліотека стандартних підсистем" (ред. 2.2) і "1С:Бібліотека обладнання, що підключається". Оновлено зовнішню обробку "Консоль запитів" для керованої прикладної програми, що призначена для запуску на платформі "1С:Підприємство" версії 8.3. Оновлено зовнішню обробку настройки технологічного журналу. Оновлена конфігурація "1С:Перекладач".

Поради лінії консультацій

У розділі оновлено перелік проблем і порядок їх обходу для користувачів програми здачі електронної звітності 1С:Звіт, а також надані рекомендації та поради щодо роботи користувачів прикладних рішень для України.

Консультації для бухгалтера

Довідник «Податок на прибуток: від обліку до звіту» доповнено новим матеріалом «Виправлення помилок у звітності». В цьому матеріалі розглядається виправлення помилок, що виявлені самостійно платником податку у раніше поданій Декларації, шляхом подання уточнюючого розрахунку (Декларації) з виправленими показниками (видається, якщо не минув термін давності, визначений ст.102 ПКУ).

У рубриці "Запитання - відповіді від тижневика "Головбух:БЮДЖЕТ" нові консультації та запитання виділені в окрему рубрику "Нове в розділі".

На ІТС представлена актуальна станом на 28.02.2015 р. нормативно-правова база "ЛІГА:ЗАКОН. Інформаційно-правова підтримка", підготовлена ІАЦ "Ліга".

Форми звітності, релізи програм і конфігурацій

У цей випуск включені наступні компоненти:

1С:Підприємство 8

РЕЛІЗИ КОНФІГУРАЦІЙ:
- 1С:Бухгалтерія 8 для України. ПРОФ. Редакція 1.2. Версія 1.2.27 (оновлення + перехід з Базової на ПРОФ)
- 1С:Бухгалтерія 8 для України. Базова. Редакція 1.2. Версія 1.2.27 (оновлення)
- 1С:Підприємство 8. Конфігурація Зарплата і Управління Персоналом для України, редакція 2.1. Версія 2.1.36 (оновлення + перехід з Базової на ПРОФ)
- 1С:Підприємство 8. Конфігурація Зарплата і Управління Персоналом для України (базова версія), редакція 2.1. Версія 2.1.36 (оновлення)

1С:Підприємство 7.7

РЕЛІЗИ КОНФІГУРАЦІЙ:
- Конфігурація "Бухгалтерський облік для України", реліз 7.70.309
- Конфігурація "Бухгалтерський облік для України" для базової версії, реліз 7.70.309
- Конфігурація "Зарплата + кадри для України", реліз 7.70.047
- Конфігурація "Бухгалтерія + торгівля + склад + зарплата + кадри для України", реліз 7.70.063

Форми звітності:

- ЗА I КВАРТАЛ 2015 року (випуск 1) для конфігурацій "Бухгалтерський облік для України" і "Виробництво + послуги + бухгалтерія для України"
- ЗА I КВАРТАЛ 2015 року (випуск 1) для конфігурації "Зарплата + кадри для України"
- ЗА I КВАРТАЛ 2015 року (випуск 1) для конфігурації "Бухгалтерія + торгівля + склад + зарплата + кадри для України"

 

3. ВАРІАНТИ ДОГОВОРІВ 1С:ІТС, КОМПЛЕКТ ПОСТАВКИ

Варіанти договорів на ІТС Україна:

  • ІТС Україна ПРОФ (платний/пільговий без додаткової оплати/пільговий на 12 місяців за схемою 8+4);
  • ІТС Україна ТЕХНО (платний);
  • ІТС Україна ДЛЯ ПАРТНЕРІВ (платний).

До комплекту ІТС Україна ПРОФ включаються:

  • ІТС ПРОФ;
  • сувенір ділового призначення.

До комплекту ІТС Україна ТЕХНО включаються:

  • ІТС ТЕХНО.

До комплекту ІТС Україна ДЛЯ ПАРТНЕРІВ включаються:

  • ІТС ПРОФ
  • ІТС Україна ДЛЯ ПАРТНЕРІВ

Склад:

  • Всі матеріали ІТС Україна ПРОФ (див. Розділ 2 даного інформаційного повідомлення)
  • Повні дистрибутиви локалізованих конфігурацій для України на платформі 1С:Підприємство
  • ІТС ДЛЯ ПАРТНЕРІВ (кількість дисків може варіюватися)

Склад:

  • Форми звітності, повні дистрибутиви програм і конфігурацій;
  • Довідник партнера по взаємодії з фірмою "1С";
  • Інформаційні листи фірми "1С";
  • Технологічна інформація.

4. ЦІНИ

Код

Найменування

Рекоменд. роздрібна ціна, грн. з ПДВ

4601546077363

ІТС України ПРОФ (Інформаційно-технологічний супровід "1С:Підприємство"), договір на 1 місяць, березень 2015 року. Продаж через партнерів

528

 

Договір на 3 місяці

1056

 

Договір на 6 місяців

2040

 

Договір на 12 місяців

3900

 

Код

Найменування

Рекоменд. роздрібна ціна, грн. з ПДВ

4601546107022

ІТС Україна ТЕХНО (Інформаційно-технологічний супровід "1С:Підприємство"), березень 2015 року. Продаж через партнерів

 

 

Договір на 6 місяців

1224

 

Договір на 12 місяців

2340

4.1. Ціни на ІТС для віддаленого офісу Україна

Код

Найменування

Рекоменд. роздрібна ціна, грн. з ПДВ

4601546077561

Від 1 до 5 ІТС для віддаленого офісу Україна, ПРОФ договір на 12 міс. Продаж через партнерів

540

4601546077561

Від 6 до 10 ІТС для віддаленого офісу Україна, ПРОФ договір на 12 міс. Продаж через партнерів

486

4601546077561

Від 11 до 20 ІТС для віддаленого офісу Україна, ПРОФ договір на 12 міс. Продаж через партнерів

432

4601546077561

Від 21 до 50 ІТС для віддаленого офісу Україна, ПРОФ договір на 12 міс. Продаж через партнерів

378

4601546077561

Від 51 до 100 ІТС для віддаленого офісу Україна, ПРОФ договір на 12 міс. Продаж через партнерів

324

4601546077561

Понад 100 ІТС для віддаленого офісу Україна, ПРОФ договір на 12 міс. Продаж через партнерів

270

4.2. Ціни на ІТС Україна ДЛЯ ПАРТНЕРІВ

Код

Найменування

Рекоменд. роздрібна ціна, грн. з ПДВ

Дилер

Постій-ний партнер

Більше 100 платних

Дистриб'ютори

і СЦ

Дистриб'ютори
для СЦ, або понад 100 платних

4601546077370

ІТС (Україна).NFR (Розширений комплект для атестованого спеціаліста), випуск 03, березень 2015

-

-

69

66

60

54

 

ІТС (Україна).NFR (Розширений комплект для атестованого спеціаліста), договір на

6 міс.

-

-

252

234

216

198

Інформація про партнерські ціни на "ІТС Україна" наведена в інф. листі №16777 від 10.06.2013. Інформація про партнерські ціни на "ІТС Україна" при місячній оплаті приведена в інф. листі №16870 від 05.07.2013. Інформація про партнерські ціни ІТС Україна для віддаленого офісу Україна і сервісу здачі електронної звітності "1С:Звіт" наведена в інформаційних листах №13691 від 22.06.2011 та №16058 від 28.12.2012.

  • 81-ІТС Україна ПРОФ (платний);
  • 66-ІТС УКРАЇНА ПРОФ (договір пільгового супроводу на 12 місяців за умови апгрейду) (див. Детальніше в інформаційному листі № 16055 від 28.12.2012 р.);
  • 55-ІТС Україна ТЕХНО;
  • 54-Апгрейд ІТС Україна ТЕХНО на ІТС Україна ПРОФ;
  • 83-ІТС Україна ПРОФ для головного офісу;
  • 84-ІТС Україна ПРОФ для віддаленого офісу (бланк);
  • 85-CЕЗ УКРАЇНА;
  • 86-ІТС Україна. NFR;
  • 87-CЕЗ УКРАЇНА для додаткової юр. особи;
  • 88-CЕЗ Україна для ФОП;
  • 89-CЕЗ Україна для доп. ФОП.


После заполнения данной формы с Вами свяжется менеджер в ближайшее рабочее время.
Укажите свои данные: