Випуск ІТС Україна за січень 2016 року

Відвантаження січневого випуску ІТС Україна дистриб'юторам починається 06.01.2016 р.

Матеріали січневого випуску ІТС Україна доступні користувачам в Інтернет-версії, починаючи з 30 грудня 2015 року (докладніше про Інтернет-версію див. розділ "1. ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ" цього інформаційного листа).

У цьому інформаційному листі:

  1. Важлива інформація
  2. Огляд нових матеріалів січневого випуску ІТС Україна
  3. Варіанти договорів 1С:ІТС, Комплект поставки
  4. Ціни

1. ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

"Зима подарунків 1С:ІТС Україна" - акція для користувачів 1С:ІТС Україна ПРОФ!

Оголошуємо про початок акції "Зима подарунків". Акція проводиться в період з листопада 2015 р. по березень 2016 р. (включно). В акції можуть взяти участь зареєстровані користувачі програми "1С: Підприємство", які уклали платний договір 1С:ІТС Україна ПРОФ на 6 або 12 місяців, пільговий договір 1С:ІТС Україна ПРОФ за схемою 4 + 8 з листопада, грудня, січня, лютого або березня або перейшли в зазначений період на договір 1С:ІТС Україна рівня ПРОФ з договору 1С:ІТС Україна рівня ТЕХНО. Учасники акції отримають оригінальний подарунок - монопод для селфі.

Додатково учасники акції, які в період проведення акції продовжили свій 12-місячний договір 1С:ІТС Україна ПРОФ ще на рік, також отримають подарунки за програмою лояльності.

2. ОГЛЯД НОВИХ МАТЕРІАЛІВ СІЧНЕВОГО ВИПУСКУ ІТС УКРАЇНА

Методична підтримка 1С:Підприємства 8

У поточному випуску користувачам типових госпрозрахункових конфігурацій "Бухгалтерія для України", "Управління торговим підприємством для України" і "Управління виробничим підприємством для України" рекомендуємо ознайомитися з порядком складання уточнюючого розрахунку з ПДВ. У матеріалі розглянуто варіанти подання Уточнюючого розрахунку як додатка до декларації і в якості самостійного документа. Також наведені приклади оформлення податкових документів та складання Уточнюючого розрахунку у разі заниження податкових зобов'язань та завищення податкового кредиту.

Оновлено порядок формування податкових накладних в роздробі за допомогою обробки "Формування податкових накладних в роздробі", у разі якщо облік ведеться в розрізі відокремлених підрозділів (роздрібних магазинів, філіалів).

Актуалізовано матеріали, присвячені методикам нарахування амортизації основних засобів. У них на прикладах розглянуто порядок призначення способу розрахунку амортизації при прийнятті до обліку основних засобів і числові приклади розрахунку амортизації по кожному з методів, передбачених п.26 П(С)БО 7.

Оновлена методика оформлення операцій фінансового лізингу в обліку підприємства - лізингоодержувача. Розглянуто порядок оформлення попередньої оплати за договором фінансового лізингу, надходження об'єкта лізингу, а також перерахування лізингового платежу і відсотків за вказаним договором.

Для користувачів конфігурацій "Бухгалтерія для України" та "Управління торговим підприємством для України" опубліковано опис варіантів обліку витрат, пов'язаних з будівництвом об'єктів основних засобів.

Користувачам конфігурації "Бухгалтерія для України" рекомендуємо ознайомитися з методикою оформлення повернення товарів від покупців в неавтоматизовану торгову точку. У ній описані варіанти оформлення повернень при обліку товарів у роздробі за ціною придбання, а також за продажною вартістю.

Користувачам конфігурацій "Управління торговим підприємством для України", "Управління виробничим підприємством для України" і "Управління торгівлею для України" (ред. 2.3) рекомендуємо ознайомиться з актуалізованою методикою використання одиниць виміру. У ній описано порядок заповнення різних одиниць виміру для товару, а також надано приклад їх використання в документах і звітах.

Оновлено порядок роботи з найбільш затребуваними помічниками введення інформації: стартового, реєстрації нових контрагентів і введення номенклатури.

Для користувачів конфігурації "Управління виробничим підприємством для України" актуалізовано методику оцінки виконання планів за обсягами споживання ключових ресурсів, за допомогою звіту "Перевірка достатності ключових ресурсів". Ця методика дозволяє аналізувати, за якими ключовими ресурсами певний план не може бути виконаний і повинен бути переглянутий.

Користувачам конфігурацій "Управління виробничим підприємством для України" і "Управління торгівлею для України" (ред. 2.3) рекомендуємо ознайомитися з порядком коригування вартості списаних товарів в управлінському та бухгалтерському обліку, у разі оприбуткування додаткових витрат на придбання товарів, після їх списання.

Для користувачів конфігурацій "Управління виробничим підприємством для України" і "Зарплата і Управління Персоналом для України" оновлено методику оформлення замін працівників організації. Матеріал буде цікавий підприємствам, у яких виникає необхідність оформляти заміну відсутнього працівника із звільненням і без звільнення від своїх основних обов'язків.

Для користувачів конфігурації "Роздріб для України" (ред. 2.0) у новому розділі "Початок роботи з програмою" опубліковано порядок введення інформації про користувачів, які працюватимуть в інформаційній базі. Описана послідовність введення інформації про користувача, що виконує функції адміністратора, а також порядок розмежування прав доступу користувачів.

Для користувачів прикладних рішень для бюджетних установ України, а саме, для користувачів конфігурацій "Бухгалтерія для бюджетних установ України" і "Комплексний облік для бюджетних установ України" у розділі "Облік необоротних активів та МБП" опублікована методика оформлення операції введення в експлуатацію основного засобу, що складається з окремих комплектуючих.

Для розробників систем на платформі "1С:Підприємство 8" опублікована редакція 2.1 конфігурації 1С:Перекладач.

У рубриці "Стандартні бібліотеки" оновлені "Бібліотека стандартних підсистем" (ред. 2.3) та "Бібліотека електронних документів" (ред. 1.3).

У рубриці "Технологічні питання великих впроваджень" оновлені: методика, що описує загальний підхід до оцінки продуктивності та оптимізації багатокористувацької системи, інструкція з проведення регламентних операцій на рівні СУБД для MS SQL Server, а також матеріал, що описує типові причини неоптимальної роботи запитів і методи оптимізації.

Для адміністраторів додана методика відновлення журналу реєстрації.

Поради лінії консультацій

У розділі оновлено перелік рекомендацій і порад по роботі в прикладних рішеннях для України.

1С:Звіт. Електронна звітність, обмін первинними документами

Матеріали надаються українською мовою фахівцями компанії "1С-СЕД".

Рубрику "Методичні рекомендації з використання програми "1С:Звіт"" доповнено описом порядку реєстрація договорів про визнання електронних документів, а також порядком подання Повідомлень про реєстрацію нових сертифікатів ЕЦП при наявності діючих попередніх ключів ЕЦП.

Рубрику "Консультації з питань роботи з програмою "1С:Звіт"" доповнено переліком проблемних ситуацій і порядком їх виправлення.

Консультації для бухгалтера

У зв'язку з останніми змінами в законодавстві оновлено розділ "Лікарняні, декретні та інші види соціального забезпечення" довідника "Праця і заробітна плата".

У розділі "Основні засоби" довідника "Податок на прибуток: від обліку до звіту" оновлено порядок обліку та приклади оформлення господарських операцій з капітальними інвестиціями та основними засобами у типовій конфігурації "Бухгалтерія для України".

Оновлено підрозділи "Додаток 3: Розрахунок суми бюджетного відшкодування (Д3)" і "Додаток 4: Заява про повернення суми бюджетного відшкодування та/або суми грошових коштів на рахунку в системі електронного адміністрування податку на додану вартість платника податку, яка перевищує суму, що підлягає перерахуванню до бюджету (Д4)" розділу "Податкова звітність з ПДВ" довідника "Регламентована звітність".

Додано нові консультації і питання у рубриці "Запитання - відповіді від тижневика "Головбух:БЮДЖЕТ"".

Додано нові консультації і питання у рубриці "Дебет-Кредит. Питання і консультації".

На ІТС представлена нормативно-правова база "ЛІГА:ЗАКОН. Інформаційно-правова підтримка", підготовлена ІАЦ "Ліга", актуалізована станом на 28.12.2015 р.

Форми звітності, релізи програм і конфігурацій

В цей випуск включені наступні компоненти:

1С:Підприємство 8

  • 1С:Підприємство 8. Версія 8.3.7.1790.

Релізи конфігурацій:

  • 1С:Підприємство 8. Роздрібна торгівля для України, редакція 1.0. Версія 1.0.10 (оновлення).

1С:Підприємство 7.7

Форми звітності:

  • ЗА III КВАРТАЛ 2015 (випуск 2) для конфігурацій "Бухгалтерський облік для України" і "Виробництво + послуги + бухгалтерія для України";
  • ЗА III КВАРТАЛ 2015 (випуск 2) для конфігурації "Бухгалтерія + торгівля + склад + зарплата + кадри для України".

3. ВАРІАНТИ ДОГОВОРІВ 1С:ІТС, КОМПЛЕКТ ПОСТАВКИ

Варіанти договорів на ІТС Україна:

  • ІТС Україна ПРОФ (платний/пільговий без додаткової оплати/пільговий на 12 місяців за схемою 8+4);
  • ІТС Україна ТЕХНО (платний);
  • ІТС Україна ДЛЯ ПАРТНЕРІВ (платний).

До комплекту ІТС Україна ПРОФ включаються:

  • ІТС Україна ПРОФ;
  • сувенір ділового призначення.

До комплекту ІТС Україна ТЕХНО включаються:

  • ІТС Україна ТЕХНО.

До комплекту ІТС Україна ДЛЯ ПАРТНЕРІВ включаються:

  • ІТС ПРОФ
  • ІТС Україна ПРОФ;
  • ІТС Україна ДЛЯ ПАРТНЕРІВ (до складу включено повні дистрибутиви локалізованих конфігурацій для України на платформі 1С:Підприємство).
  • ІТС ДЛЯ ПАРТНЕРІВ (кількість дисків може варіюватися)

Склад:

  • Форми звітності, повні дистрибутиви програм і конфігурацій;
  • Довідник партнера по взаємодії;
  • Технологічна інформація. 

4. ЦІНИ

Код

Найменування

Рекоменд. роздрібна ціна, грн. з ПДВ

4601546077325

ІТС України ПРОФ (Інформаційно-технологічний супровід "1С:Підприємство"), договір на 1 місяць, січень 2016 року. Продаж через партнерів. Повна вартість

750

 

Договір на 1 місяць. Вартість за програмою лояльності при безперервному продовженні з договору на 12 міс. або 8+4 міс.

660

 

Договір на 1 місяць. Вартість за програмою лояльності при безперервному продовженні з договору на 6 міс.

690

 

Договір на 1 місяць. Вартість за програмою лояльності при безперервному продовженні з договору на 3 міс. або пільгового на 3 міс.

720

 

Договір на 1 місяць. Вартість за програмою лояльності при безперервному продовженні з договору на 1 міс.

735

 

Договір на 3 місяці. Повна вартість

1500

 

Договір на 3 місяці. Вартість за програмою лояльності при безперервному продовженні з договору на 12 міс. або 8+4 міс.

1320

 

Договір на 3 місяці. Вартість за програмою лояльності при безперервному продовженні з договору на 6 міс.

1380

 

Договір на 3 місяці. Вартість за програмою лояльності при безперервному продовженні з договору на 3 міс. або пільгового на 3 міс.

1425

 

Договір на 3 місяці. Вартість за програмою лояльності при безперервному продовженні з договору на 1 міс.

1455

 

Договір на 6 місяців. Повна вартість

2901

 

Договір на 6 місяців. Вартість за програмою лояльності при безперервному продовженні з договору на 12 міс. або 8+4 міс.

2520

 

Договір на 6 місяців. Вартість за програмою лояльності при безперервному продовженні з договору на 6 міс.

2640

 

Договір на 6 місяців. Вартість за програмою лояльності при безперервному продовженні з договору на 3 міс. або пільгового на 3 міс.

2760

 

Договір на 6 місяців. Вартість за програмою лояльності при безперервному продовженні з договору на 1 міс.

2880

 

Договір на 12 місяців. Повна вартість

5502

 

Договір на 12 місяців. Вартість за програмою лояльності при безперервному продовженні з договору на 12 міс. або 8+4 міс.

4800

 

Договір на 12 місяців. Вартість за програмою лояльності при безперервному продовженні з договору на 6 міс.

5010

 

Договір на 12 місяців. Вартість за програмою лояльності при безперервному продовженні з договору на 3 міс. або пільгового на 3 міс.

5220

 

Договір на 12 місяців. Вартість за програмою лояльності при безперервному продовженні з договору на 1 міс.

5430

 

Пільговий договір на 12 місяців за схемою 8+4

3201

4601546107008

ІТС Україна ТЕХНО (Інформаційно-технологічний супровід "1С:Підприємство"), січень 2016 року. Продаж через партнерів

 

 

Договір на 6 місяців

1740

 

Договір на 12 місяців

3300

4.1. Ціни на ІТС для віддаленого офісу Україна

Код

Найменування

Рекоменд. роздрібна ціна, грн. з ПДВ

4601546077561

Від 1 до 5 ІТС для віддаленого офісу Україна, ПРОФ договір на 12 міс. Продаж через партнерів

720

4601546077561

Від 6 до 10 ІТС для віддаленого офісу Україна, ПРОФ договір на 12 міс. Продаж через партнерів

630

4601546077561

Від 11 до 20 ІТС для віддаленого офісу Україна, ПРОФ договір на 12 міс. Продаж через партнерів

570

4601546077561

Від 21 до 50 ІТС для віддаленого офісу Україна, ПРОФ договір на 12 міс. Продаж через партнерів

480

4601546077561

Від 51 до 100 ІТС для віддаленого офісу Україна, ПРОФ договір на 12 міс. Продаж через партнерів

420

4601546077561

Понад 100 ІТС для віддаленого офісу Україна, ПРОФ договір на 12 міс. Продаж через партнерів

360

4.3. Ціни на апгрейд з 1С:ІТС Україна ТЕХНО на 1С:ІТС Україна ПРОФ

Вид договору

Рекоменд. роздрібна ціна, грн. з ПДВ

ІТС Україна апгрейд з ТЕХНО на ПРОФ, доплата за 1 місяць

219

ІТС Україна апгрейд з ТЕХНО на ПРОФ, доплата за 2 місяці

399

ІТС Україна апгрейд з ТЕХНО на ПРОФ, доплата за 3 місяці

579

ІТС Україна апгрейд з ТЕХНО на ПРОФ, доплата за 4 місяці

759

ІТС Україна апгрейд з ТЕХНО на ПРОФ, доплата за 5 місяців

939

ІТС Україна апгрейд з ТЕХНО на ПРОФ, доплата за 6 місяців

1119

ІТС Україна апгрейд з ТЕХНО на ПРОФ, доплата за 7 місяців

1299

ІТС Україна апгрейд з ТЕХНО на ПРОФ, доплата за 8 місяців

1479

ІТС Україна апгрейд з ТЕХНО на ПРОФ, доплата за 9 місяців

1659

ІТС Україна апгрейд з ТЕХНО на ПРОФ, доплата за 10 місяців

1839

ІТС Україна апгрейд з ТЕХНО на ПРОФ, доплата за 11 місяців

2019

4.4. Ціни на сервіс здачі електронної звітності "1С:Звіт"

Вид договору

 

Рекоменд. роздрібна ціна, грн. з ПДВ

Сервіс здачі електронної звітності "1С:Звіт". Договір на 12 місяців (тільки для користувачів базових версій "1С:Підприємство 8")

1200

Сервіс здачі електронної звітності "1С:Звіт". Договір для додаткової юридичної або фізичної особи на 1 місяць

102

Сервіс здачі електронної звітності "1С:Звіт" для ФОП. Договір на 12 місяців (тільки для користувачів базових версій "1С:Підприємство 8")

576

Сервіс здачі електронної звітності "1С:Звіт". Договір для додаткової ФОП на 1 місяць

48

Сервіс здачі електронної звітності "1С:Звіт". Разова оплата для переходу на мережеву версію (придбання у постачальника сервісу, компанії "1С-СЕД")

360

4.5. Ціни на ІТС Україна ДЛЯ ПАРТНЕРІВ

Вид інформаційної системи

Рекоменд. роздрібна ціна, грн. з ПДВ

Ціна для партнера любої категорії

грн. з ПДВ

ІТС Україна для партнерів. Випуск поточного місяця

-

90

ІТС Україна для партнерів. Договір на 6 місяців

-

315

Сервіс здачі електронної звітності "1С:Звіт" NFR. Договір на 12 місяців

-

150



После заполнения данной формы с Вами свяжется менеджер в ближайшее рабочее время.
Укажите свои данные: