Випуск ІТС Україна за травень 2015 року

Випуск ІТС Україна за травень 2015 року

Відвантаження травневого випуску ІТС Україна дистриб'юторам починається 08.05.2015 р.

Матеріали травневого випуску ІТС Україна доступні користувачам в Інтернет-версії, починаючи з 30 квітня 2015 року (докладніше про Інтернет-версію див. розділ "1. ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ" даного інформаційного листа).

У цьому інформаційному листі:

  1. Важлива інформація
  2. Огляд нових матеріалів травневого випуску ІТС Україна
  3. Варіанти договорів 1С:ІТС, Комплект поставки
  4. Ціни

1. ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

З липня 2015 зміняються ціни на 1С:ІТС Україна і вводиться програма лояльності для користувачів ІТС Україна ПРОФ

Відповідно до рішення, прийнятого на семінарі українських партнерів 1С:Франчайзі в квітні 2015 року, з липневого випуску ІТС Україна за 2015 підвищуються ціни на договори 1С:ІТС Україна (ПРОФ, ТЕХНО, для віддаленого офісу, пільговий за схемою 8+4, апгрейд з ТЕХНО на ПРОФ), а також на сервіс здачі електронної звітності та обміну податковими документами "1С:Звіт".

З метою забезпечення сприятливих умов для регулярного і безперервного супроводу користувачів "1С:Підприємства", а також для заохочення користувачів, які регулярно і без перерв укладають договори 1С:ІТС Україна ПРОФ, з липня 2015 запускається програма лояльності. За цією програмою користувачі при укладанні чергового договору 1С:ІТС Україна ПРОФ отримують знижку в залежності від дати закінчення і тривалості попереднього договору.

До уваги користувачів і партнерів! Перевірити реєстрацію договору 1С:ІТС у фірмі "1С", визначити коли і куди було направлено лист з активаційним посиланням.

2. ОГЛЯД НОВИХ МАТЕРІАЛІВ ТРАВНЕВОГО ВИПУСКУ ІТС УКРАЇНА

Методична підтримка 1С:Підприємства 8

Для користувачів типових госпрозрахункових конфігурацій «Бухгалтерія для України», «Управління торговим підприємством для України», «Управління виробничим підприємством для України» та «Зарплата і Управління Персоналом для України» актуалізовані статті з обліку ЄСВ на ФОП у 2015 році, у зв'язку з розрахунком ЄСВ із суми лікарняних у розмірі мінімальної заробітної плати, а також зміною умов застосування понижуючого коефіцієнта при нарахуванні ЄСВ на ФОП.

Для користувачів типових конфігурацій «Бухгалтерія для України», «Управління торговим підприємством для України» та «Управління виробничим підприємством для України» додано опис методики заповнення розрахунку коригування до податкової накладної при одночасній зміні кількості та ціни поставки.

Актуалізована стаття щодо заповнення форм податкових документів в залежності від делегованих прав філії/структурному підрозділу на виписку податкових документів.

Для користувачів типових конфігурацій «Бухгалтерія для України» та «Управління торговим підприємством для України» додано статтю щодо методики оформлення операції списання запасів для коректного оформлення податкових документів та нарахування податкових зобов'язань.

Оновлена стаття щодо методики відображення безкоштовної передачі МПЗ. Оскільки база оподаткування операцій з постачання товарів/послуг не може бути нижче звичайної ціни/ціни придбання/балансової вартості/собівартості, значну увагу в статті акцентовано на порядку оформлення податкової накладної для коректного нарахування податкових зобов'язань.

Додано опис методики обліку малоцінних швидкозношуваних предметів, з прикладами оформлення господарських операцій з обліку МШП в типових конфігураціях.

Також пропонуємо ознайомитися з актуалізованою статтею за особливостями урахування комісійних товарів в неавтоматизованих торгових точках у випадку, якщо товари враховуються в роздрібній торгівлі за продажними цінами без урахування номенклатури та кількості.

Для користувачів типової конфігурації «Бухгалтерія для України» оновлено статтю зі встановлення нових цін для групи номенклатури та переоцінки товарів на роздрібному складі за умови обліку за продажними цінами.

Для користувачів типових конфігурацій «Управління торговим підприємством для України», «Управління виробничим підприємством для України» та «Управління торгівлею для України» (ред. 2.3) опубліковано статтю з методикою встановлення, автоматичного формування та контролю цін. У ній описано порядок формування типів цін підприємства; порядок встановлення значень відпускних цін і типів цін для покупців по групах номенклатури; порядок реєстрації додаткових умов постачання за договорами контрагентів. Також в статті розглянуто порядок реєстрації цін контрагентів на товари.

Додано опис порядку формування списку контрагентів із значенням властивості, на прикладі виведення інформації про регіон, в якому вони знаходяться.

Актуалізовано статтю з методикою формування відпускних цін підприємства на підставі цін постачальників, залежно від виду складу, з якого оформлюється операція продажу.

Також пропонуємо ознайомитися з оновленим матеріалом з обліку знижок. У статті описані загальні настройки для урахування знижок різних видів (ручні, автоматичні, дисконтні) та наведений порядок їх призначення під час продажу товарів.

Для користувачів типових конфігурацій «Управління торговим підприємством для України» та «Управління виробничим підприємством для України» додано опис підсистеми версіонування об'єктів, яка призначена для обліку історії змін об'єктів (хто, коли і що змінив).

Для користувачів типової конфігурації «Управління торгівлею для України» (ред. 3.0), опублікована стаття з обліку акцизного податку з роздрібних продажів. В ній описано порядок заповнення нормативно-довідкової інформації для коректного обліку акцизного податку, а також порядок нарахування акцизу у типовій конфігурації.

Для користувачів прикладних рішень для бюджетних установ України, а саме, для користувачів конфігурацій «Бухгалтерія для бюджетних установ України» і «Комплексний облік для бюджетних установ України» в розділі «Валютні операції» додано статтю щодо методики оформлення операцій з придбання та продажу іноземної валюти.

У розділі «Робота з документами, довідниками та звітами» опубліковано матеріал щодо методики роботи з формою «Регламентована та фінансова звітність». В ньому розглянуто основні настройки та призначення реквізитів форми.

Також, в розділі «Облік ПДВ», пропонуємо ознайомитися з матеріалом щодо особливостей заповнення форм податкових документів, залежно від делегованих прав філії/структурному підрозділу на виписку податкових документів.

Для користувачів конфігурацій «Зарплата і кадри для бюджетних установ України» і «Комплексний облік для бюджетних установ України» в розділі «Методика проведення розрахунків» додано статтю щодо методики коригування заробітної плати у разі виявлення помилки в лікарняному листі за минулий період.

Розробникам систем на платформі "1С:Підприємство 8" пропонуємо ознайомитися з оновленим описом технології зовнішніх компонентів.

Фахівцям із впровадження інформаційних систем на платформі "1С:Підприємство 8 оновлено методику розрахунку параметрів серверного обладнання, наведено можливе вирішення проблеми уповільнення роботи системи за відсутності реєстрації інформаційної бази у списку баз.

У рубриці «Обмін даними, прикладні технології» опублікована методика роботи з конфігурацією «Конвертація даних 3.0».

Поради лінії консультацій

В розділі оновлено перелік проблем і порядок їх обходу для користувачів програми здачі електронної звітності 1С:Звіт, а також надані рекомендації та поради щодо роботи користувачів прикладних рішень для України.

Консультації для бухгалтера

У зв'язку з останніми змінами законодавства в довіднику «Праця і заробітна плата» актуалізовано розділи:

  •  «Податок на доходи фізичних осіб (ПДФО)», за винятком підрозділів: «Об'єкт і база оподаткування», «Ставки податку», «Нарахування (утримання) податку» і «Оподаткування окремих виплат», які будуть актуалізовані найближчим часом;
  • «Військовий збір».

У довіднику «Регламентована звітність» опубліковано матеріал, який присвячений заповненню звіту «Податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб (форма № 1 ДФ)» відповідно до форми, затвердженої наказом Мінфіну України від 13.01.2015 р. № 4.

У рубриці «Запитання - відповіді від тижневика "Головбух:БЮДЖЕТ"» нові консультації та запитання виділені в окрему рубрику «Нове в розділі».

У рубриці «Дебет-Кредит» нові консультації і питання виділені в окрему рубрику «Нове в розділі».

На ІТС представлена нормативно-правова база «ЛІГА:ЗАКОН. Інформаційно-правова підтримка», підготовлена ІАЦ «Ліга», актуалізована станом на 28.04.2015 р.

Форми звітності, релізи програм і конфігурацій

В цей випуск включені наступні компоненти:

1С:Підприємство 8

РЕЛІЗИ КОНФІГУРАЦІЙ:

  • 1С: Підприємство 8. Конфігурація Управління торговим підприємством для України, редакція 1.2. Версія 1.2.28 (оновлення)

1С:Підприємство 7.7

РЕЛІЗИ КОНФІГУРАЦІЙ:

  • Конфігурація "Бухгалтерський облік для України", реліз 7.70.310
  • Конфігурація "Бухгалтерський облік для України" для базової версії, реліз 7.70.310
  • Конфігурація "Торгівля + склад для України", реліз 7.70.032

Форми звітності:

  • ЗА II КВАРТАЛ 2015 (випуск 2) для конфігурацій "Бухгалтерський облік для України" і "Виробництво послуги бухгалтерія для України"
  • ЗА II КВАРТАЛ 2015 (випуск 2) для конфігурації "Бухгалтерія+торгівля+склад+зарплата+кадри для України"

3. ВАРІАНТИ ДОГОВОРІВ 1С:ІТС, КОМПЛЕКТ ПОСТАВКИ

Варіанти договорів на ІТС Україна:

  • ІТС Україна ПРОФ (платний/пільговий без додаткової оплати/пільговий на 12 місяців за схемою 8+4);
  • ІТС Україна ТЕХНО (платний);
  • ІТС Україна ДЛЯ ПАРТНЕРІВ (платний).

До комплекту ІТС Україна ПРОФ включаються:

  • ІТС ПРОФ;
  • сувенір ділового призначення.

До комплекту ІТС Україна ТЕХНО включаються:

  • ІТС ТЕХНО.

До комплекту ІТС Україна ДЛЯ ПАРТНЕРІВ включаються:

  • ІТС ПРОФ
  • ІТС Україна ДЛЯ ПАРТНЕРІВ

Склад:

   - Всі матеріали ІТС Україна ПРОФ (див. Розділ 2 даного інформаційного повідомлення)
   - Повні дистрибутиви локалізованих конфігурацій для України на платформі 1С:Підприємство

  • ІТС ДЛЯ ПАРТНЕРІВ (кількість дисків може варіюватися)

Склад:

  • Форми звітності, повні дистрибутиви програм і конфігурацій;
  • Довідник партнера по взаємодії;
  • Технологічна інформація.

4. ЦІНИ

Код

Найменування

Рекоменд. роздрібна ціна, грн. з ПДВ

4601546077400

ІТС України ПРОФ (Інформаційно-технологічний супровід "1С:Підприємство"), договір на 1 місяць, травень 2015 року. Продаж через партнерів

528

 

Договір на 3 місяці

1056

 

Договір на 6 місяців

2040

 

Договір на 12 місяців

3900

 

Код

Найменування

Рекоменд. роздрібна ціна, грн. з ПДВ

4601546107046

ІТС Україна ТЕХНО (Інформаційно-технологічний супровід "1С:Підприємство"), травень 2015 року. Продаж через партнерів

 

 

Договір на 6 місяців

1224

 

Договір на 12 місяців

2340

4.1. Ціни на ІТС для віддаленого офісу Україна

Код

Найменування

Рекоменд. роздрібна ціна, грн. з ПДВ

4601546077561

Від 1 до 5 ІТС для віддаленого офісу Україна, ПРОФ договір на 12 міс. Продаж через партнерів

540

4601546077561

Від 6 до 10 ІТС для віддаленого офісу Україна, ПРОФ договір на 12 міс. Продаж через партнерів

486

4601546077561

Від 11 до 20 ІТС для віддаленого офісу Україна, ПРОФ договір на 12 міс. Продаж через партнерів

432

4601546077561

Від 21 до 50 ІТС для віддаленого офісу Україна, ПРОФ договір на 12 міс. Продаж через партнерів

378

4601546077561

Від 51 до 100 ІТС для віддаленого офісу Україна, ПРОФ договір на 12 міс. Продаж через партнерів

324

4601546077561

Понад 100 ІТС для віддаленого офісу Україна, ПРОФ договір на 12 міс. Продаж через партнерів

270

4.2. Ціни на ІТС Україна ДЛЯ ПАРТНЕРІВ

Код

Найменування

Рекоменд. роздрібна ціна, грн. з ПДВ

Дилер

Постій-ний партнер

Більше 100 платних

Дистриб'
ютори
і СЦ

Дистриб
'ютори
для СЦ, або понад 100 платних

4601546077417

ІТС (Україна).NFR (Розширений комплект для атестованого спеціаліста), випуск 05, травень 2015

-

-

69

66

60

54

 

ІТС (Україна).NFR (Розширений комплект для атестованого спеціаліста), договір на 6 міс.

-

-

252

234

216

198

Інформація про партнерські ціни на "ІТС Україна" наведена в інф. листі №16777 від 10.06.2013. Інформація про партнерські ціни на "ІТС Україна" при місячній оплаті приведена в інф. листі №16870 від 05.07.2013. Інформація про партнерські ціни ІТС Україна для віддаленого офісу Україна і сервісу здачі електронної звітності "1С:Звіт" наведена в інформаційних листах №13691 від 22.06.2011 та №16058 від 28.12.2012.

  • 81-ІТС Україна ПРОФ (платний);
  • 66-ІТС УКРАЇНА ПРОФ (договір пільгового супроводу на 12 місяців за умови апгрейду) (див. Детальніше в інформаційному листі № 16055 від 28.12.2012 р.);
  • 55-ІТС Україна ТЕХНО;
  • 54-Апгрейд ІТС Україна ТЕХНО на ІТС Україна ПРОФ;
  • 83-ІТС Україна ПРОФ для головного офісу;
  • 84-ІТС Україна ПРОФ для віддаленого офісу (бланк);
  • 85-CЕЗ УКРАЇНА;
  • 86-ІТС Україна. NFR;
  • 87-CЕЗ УКРАЇНА для додаткової юр. особи;
  • 88-CЕЗ Україна для ФОП;
  • 89-CЕЗ Україна для доп. ФОП.


После заполнения данной формы с Вами свяжется менеджер в ближайшее рабочее время.
Укажите свои данные: